fbpx
Carta

Per Compartir

Ensaladilla russa trufada6,50
Patates Braves Maná 75º5,50
Bomba de Barceloneta (unitat)3,00
Peixet fregit10,50
Croquetón de pernil ibéric o pollastre (unitat)2,20
Calamars a l’andalusa amb maionesa de Kimtxi12,50
Mitja dotzena de gamba roja a la planxa15,00
Cassola marinera de musclos i cloïsses12,50
Cloïsses a la Donostiarra14,00
Musclos al vapor9,00
Bunyols de bacallà11,50
Pernil ibéric de Gla19,00
Steak tartar de vedella17,50
Pa de coca amb tomàquet de penjar3,00
Pa rústic0,90

Verd i Fresc

Amanida verda Maná 759,90
Amanida de tomàquet de temporada i ventresca de tonyina12,00
Amanida de mango amb formatge parmesà13,00
Tartar de salmó al estil oriental i guacamole15,00
Tataki de tonyina, ponzu i Katsuobushi16,00

Paelles

Arròs de marisc del “senyoret”22,50
Arròs negre de calamars i musclos amb “all i oli”19,50
Arròs de llamàntol (o caldós)28,00
Fideuà de la Barceloneta19,50
Fideuà negra19,50
Arròs de pollastre i gambes amb espàrrecs verds19,50
Arròs de muntanya amb botifarra negra i costella de porc confitada19,00
Arròs caldós de peix i marisc19,50
Arròs de verdures de temporada16,00
El preu de la paella és per persona // mínim dues persones
Tots els nostres arrossos estan el·laborats amb arròs bomba del Delta de l’Ebre

Peix

Turbot a la planxa amb pebrots del piquillo18,00
Cassola de peix del dia i marisc20,00
Pop a la brasa amb parmentier de patata18,00
Cueta de rap a la planxa amb patata panadera i cloïsses19,00

Carns

Filet de vedella amb ceba en textures | Amb Foie gras22,50 | 25,50
Melòs de vedella amb parmentier i puré de pastanaga19,50
Txuletó a la brasa, patates casolanes i pebrots de Padró (2 pax)65,00
IVA INCLÒS
Demani al nostre personal la nostra carta d’alèrgens
Menú Ilusión

MENÚ IL·LUSIÓ

35 per persona

(1 beguda inclosa)

Primers

  • Ensaladilla russa trufada
  • Patates Braves Maná 75º
  • Amanida de tomàquet de temporada i ventresca de tonyina
  • Peixet fregit
  • Cassola marinera de musclos i cloïsses
  • Croquetes de pollastre rostit  (4 unitats)
  • Calamars a l’andalusa amb maionesa de Kimxi

Segons

  • Arròs de marisc del senyoret min. 2pax
  • Arròs negre de calamars i musclos amb “allioli” min. 2pax
  • Fideuà de la Barceloneta min. 2pax
  • Arròs de verdures de temporada min. 2pax
  • Arròs de muntanya amb botifarra negra i costella de porc confitada min. 2pax
  • Cassola marinera de peix del día i marisc
  • Calamar farcit de carn i peix en salsa marinera
  • Melós de vedella amb parmentier i puré de pastanaga

Postres

  • Postre del dia
Vinos

Vins Blancs

Cara Nord – D.O. Conca de Barberà

Chardonnay, Macabeu

20
Marieta – D.O. Rias Baixas

Albariño

15   |  4
Blanc D’Orto 2018 – D.O. Montsant (Catalaunya)

Garnatxa blanca

20  |  5
Vinomi – D.O. Penedès

Xarel·lo i xarel·lo vermell

18  |  4.5
Panical Celler Arrufí – D.O. Terra Alta

Garnacha Blanca. Vi ecològic

15

Vin Rosat

Els Nanos – D.O. Conca de Barberà

Trepat

16  | 4
VXVX – D.O. Penedès

Xarel·lo vermell

16  | 4
Dido La Solución Rosa – D.O. Montsant (Catalunya)

Garnatxa negra, Garnatxa roja, Macabeu, Garnatxa blanca, Carinyera

22

Vi Negre

      
Black – D.O. Penedès

Garnatxa negra

19
La Montesa – D.O. La Rioja

Ull de llebre, Garnatxa negra, Carinyera

20  | 4.5  
Luis Cañas Gran Reserva – D.O. Rioja Alavesa

Tempranillo

26
Almodí –  D. O. Terra Alta

Garnacha Peluda

16  | 4  
La Goja – D.O. Empordà

Garnatxa negra

19      
Vega Sicilia Reserva – D.O. Ribera del Duero

Cabernet sauvignon

140

Vins Escumosos

Cava Artesenal de la casa20  |  4
Insignia Brut Gran Reserva – D.O. Cava

Macabeu, Xarel·lo, Parellada

23         
  
Lola Rose Pinot Noir Brut- D.O. Cava

Pinot Noir

23         
Mumm Cordon Rouge Brut – A.O.C. Champagne

Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay

68       
Moet & Chandon Ice Imperial – A.O.C. Champagne

Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay

75        
Dom Perignon Vintage – A.O.C. Champagne

Pinot Noir, Chardonnay

170         
Cócteles

ctels

Old Fashioned

Bourbon, sucre moreno i bitter d’angostura

10
Negroni

Ginebra, vermouth rosso i Campari

10
Mojito

Rom, llima, menta, sucre i soda

10  
Margaritha

Tequila, Cointreau, suc de llima i sucre

10  
Pinya Colada

Rom, xarop de coco i suc de pinya

10
Porn Star Martini

Vodka, fruita de la passió, suc de llima i cava

10  
Moscow Mule

Vodka, ginger beer i llima

10  
Caipirinha

Cachaça, llima i sucre

10  
Pisco sour

Pisco, suc de llimona, sucre i clara d’ou pasteuritzada

10  
Ponx de cervesa

Llet, algarrobina i cervesa negra

10

Vi Blanc

Cara Nord – D.O. Conca de Barberà

Chardonnay, Macabue

20
Marieta – D.O. Rias Baixas

Albariño

15   |  4
Perro Verde – D.O. Rueda

Verdejo

20  |  5
Jose Pariente Cuveé Especial – D.O. Rueda

Verdejo

29
Godeval Godello – D.O.Valdeorras

Xarel·lo

22
Vinomi – D.O. Penedès

Xarel·lo i xarel·lo vermell

18  |  4.5
Panical Celler Arrufí – D.O. Terra Alta

Vi ecològic

15

Vin Rosat

Els Nanos – D.O. Conca de Barberà

Trepat

16   |  4
VXVX – D.O. Penedès

Xarel·lo vermell

16   |  4

Vi Negre

El Hombre Bala – D.O. Sierras de Gredos

Garnatxa negra

25
Pétalos – D.O. Bierzo

Garnatxa negra, Merlot, Picaroll negre, Cabernet

24   |  5
Terrestre – D.O. Priorat

Garnatxa negra, Samsó

21
La Montesa – D.O. La Rioja

Tempranillo, Garnatxa

20   |  4
Luis Cañas Gran Reserva – D.O. Rioja Alavesa

Tempranillo

30
Pago de Carraovejas – D.O. Ribera del Duero

Tinto fino, Cabernet , Merlot

39
Gresa – D.O. Empordà

Cariñena, Tinto fino, Cabernet, Syrah

28
Pago de Cirsus Vendimia – D.O. Pago

Tempranillo, Merlot, Syrah

19   | 4     
Pradorey Valdelayegua – D.O. Ribera del Duero

Tempranillo, Merlot, Cabernet

21
Vega Sicilia Reserva – D.O. Ribera del Duero

Cabernet sauvignon

140
Postres

Historia Escribà

La Pastisseria Escribà és un local de repostería històric de la ciutat de Barcelona. Fundada el 25 de juliol de 1906, quan Mateu Serra i Capell (1876-1945) obrí el “Forn Serra”.

Avui dirigit per Christian Escribà, la 4ª generació de la familia Escribà, que te com a lema: Il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles.
Antoni Escribà i Serra, 1930-2004, va ser la 3ª generació de la familia Escribà i es va possar al front de la Pastisseria Escribà (antiguo “Forn Serra”) de la Gran Vía 546 de Barcelona. Conegut amb el sobrenom de “Mozart” o “Mago del chocolate” per les seves escultures de xocolata, va arribar a guanyar 24 medalles d’or en distints concursos de pastissería entre 1956 i 1977.

Tartes

Angie:
Mousse de nata amb vainilla, nucli de gelatina de gerd i cruixent d’avellana sobre un pa de pessic de cacau. Decoració de xocolata negra i petazeta daurat.

Sacher:
Pastís de xocolata, pa de pessic de cacau amb melmelada d’albercoc i glacejat de xocolata 70%. Decoració de xocolata personalitzada simulant l’espart del sostre de Maná 75º i pipeta de gelatina d’albercoc.

Labio:
Pa de pessic de xocolata blanca, crema lleugera de xocolata blanca i vainilla amb cor de fruita de la passió i cruixent d’avellana. Glasejat vermell.

Tartaleta de Fruits vermells:
Base de franchipán, crema pastelera i fruits vermells. Decoració mandala de xocolata blanca personalitzada per a Maná 75º

Tarta de Formatge:
Base de galleta Maria, crema de formatge fresc i melmelada d’albercoc. Decoració: placa de xocolata blanca amb forats.

Red Velvet:
Pa de pessic de cacau de color vermell amb crema de formatge fresc i mascarpone. Decoració: barret del chef en xocolat

Singapure:
Pastís amb pa de pessic de fastucs, mousse de plàtan, cruixent de factucs i atmella, mousse de toffe i rom, acabat amb rovell d’ou creamat. Decoració: boletes de xocolata de color verd.

Call Now Button