fbpx
Carta

Per Compartir

Ensaladilla russa trufada6,50
Patates Braves Maná 75º5,50
Bomba de Barceloneta (unitat)3,00
Peixet fregit10,50
Croquetón de pernil ibéric o pollastre (unitat)2,20
Calamars a l’andalusa amb maionesa de Kimtxi12,50
Mitja dotzena de gamba roja a la planxa15,00
Cassola marinera de musclos i cloïsses12,50
Cloïsses a la Donostiarra14,00
Musclos al vapor9,00
Bunyols de bacallà11,50
Pernil ibéric de Gla19,00
Steak tartar de vedella17,50
Pa de coca amb tomàquet de penjar3,00
Pa rústic0,90

Verd i Fresc

Amanida verda Maná 759,90
Amanida de tomàquet de temporada i ventresca de tonyina12,00
Amanida de mango amb formatge parmesà13,00
Tartar de salmó al estil oriental i guacamole15,00
Tataki de tonyina, ponzu i Katsuobushi16,00

Paelles

Arròs de marisc del “senyoret”22,50
Arròs negre de calamars i musclos amb “all i oli”19,50
Arròs de llamàntol (o caldós)28,00
Fideuà de la Barceloneta19,50
Fideuà negra19,50
Arròs de pollastre i gambes amb espàrrecs verds19,50
Arròs de muntanya amb botifarra negra i costella de porc confitada19,00
Arròs caldós de peix i marisc19,50
Arròs de verdures de temporada16,00
El preu de la paella és per persona // mínim dues persones
Tots els nostres arrossos estan el·laborats amb arròs bomba del Delta de l’Ebre

Peix

Turbot a la planxa amb pebrots del piquillo18,00
Cassola de peix del dia i marisc20,00
Pop a la brasa amb parmentier de patata18,00
Cueta de rap a la planxa amb patata panadera i cloïsses19,00

Carns

Filet de vedella amb ceba en textures | Amb Foie gras22,50 | 25,50
Melòs de vedella amb parmentier i puré de pastanaga19,50
Txuletó a la brasa, patates casolanes i pebrots de Padró (2 pax)65,00
IVA INCLÒS
Demani al nostre personal la nostra carta d’alèrgens
Menú Ilusión

MENÚ IL·LUSIÓ

35 per persona

(1 beguda inclosa)

Primers

  • Ensaladilla russa trufada
  • Patates Braves Maná 75º
  • Amanida de tomàquet de temporada i ventresca de tonyina
  • Peixet fregit
  • Cassola marinera de musclos i cloïsses
  • Croquetes de pollastre rostit  (4 unitats)
  • Calamars a l’andalusa amb maionesa de Kimxi

Segons

  • Arròs de marisc del senyoret min. 2pax
  • Arròs negre de calamars i musclos amb “allioli” min. 2pax
  • Fideuà de la Barceloneta min. 2pax
  • Arròs de verdures de temporada min. 2pax
  • Arròs de muntanya amb botifarra negra i costella de porc confitada min. 2pax
  • Cassola marinera de peix del día i marisc
  • Calamar farcit de carn i peix en salsa marinera
  • Melós de vedella amb parmentier i puré de pastanaga

Postres

  • Postre del dia
Cócteles

ctels

Old Fashioned

Bourbon, sucre moreno i bitter d’angostura

10
Negroni

Ginebra, vermouth rosso i Campari

10
Mojito

Rom, llima, menta, sucre i soda

10  
Margaritha

Tequila, Cointreau, suc de llima i sucre

10  
Pinya Colada

Rom, xarop de coco i suc de pinya

10
Porn Star Martini

Vodka, fruita de la passió, suc de llima i cava

10  
Moscow Mule

Vodka, ginger beer i llima

10  
Caipirinha

Cachaça, llima i sucre

10  
Pisco sour

Pisco, suc de llimona, sucre i clara d’ou pasteuritzada

10  
Ponx de cervesa

Llet, algarrobina i cervesa negra

10
Postres

Historia Escribà

La Pastisseria Escribà és un local de repostería històric de la ciutat de Barcelona. Fundada el 25 de juliol de 1906, quan Mateu Serra i Capell (1876-1945) obrí el “Forn Serra”.

Avui dirigit per Christian Escribà, la 4ª generació de la familia Escribà, que te com a lema: Il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles.
Antoni Escribà i Serra, 1930-2004, va ser la 3ª generació de la familia Escribà i es va possar al front de la Pastisseria Escribà (antiguo “Forn Serra”) de la Gran Vía 546 de Barcelona. Conegut amb el sobrenom de “Mozart” o “Mago del chocolate” per les seves escultures de xocolata, va arribar a guanyar 24 medalles d’or en distints concursos de pastissería entre 1956 i 1977.

Tartes

Angie:
Mousse de nata amb vainilla, nucli de gelatina de gerd i cruixent d’avellana sobre un pa de pessic de cacau. Decoració de xocolata negra i petazeta daurat.

Sacher:
Pastís de xocolata, pa de pessic de cacau amb melmelada d’albercoc i glacejat de xocolata 70%. Decoració de xocolata personalitzada simulant l’espart del sostre de Maná 75º i pipeta de gelatina d’albercoc.

Labio:
Pa de pessic de xocolata blanca, crema lleugera de xocolata blanca i vainilla amb cor de fruita de la passió i cruixent d’avellana. Glasejat vermell.

Tartaleta de Fruits vermells:
Base de franchipán, crema pastelera i fruits vermells. Decoració mandala de xocolata blanca personalitzada per a Maná 75º

Tarta de Formatge:
Base de galleta Maria, crema de formatge fresc i melmelada d’albercoc. Decoració: placa de xocolata blanca amb forats.

Red Velvet:
Pa de pessic de cacau de color vermell amb crema de formatge fresc i mascarpone. Decoració: barret del chef en xocolat

Singapure:
Pastís amb pa de pessic de fastucs, mousse de plàtan, cruixent de factucs i atmella, mousse de toffe i rom, acabat amb rovell d’ou creamat. Decoració: boletes de xocolata de color verd.

Call Now Button