
Photo: barcelonacook.com
Quan es posa el peu al nostre territori no hi ha manera d’escapolir-se de la tradició més addictiva d’aquesta bella terra: “anar de tapes”. Siguis d’on siguis, anar de tapes és l’esport nacional que tothom es vol emportar al seu país. A qui no li agrada seure en un bar de tapes de Barcelona amb una cervesa, amb la colla, tenint converses increïbles i unes tapes delicioses que es converteixen en les protagonistes de la vetllada?
Tanmateix, trobar tapes de qualitat tampoc és una tasca fàcil i encara més en la ciutat de Barcelona on a cada carrer hi ha més de 4 bars de tapes o restaurants. Per això avui us porto 30 restaurants de la Ciutat Comtal que ofereixen tapes tradicionals exquisides amb la millor relació qualitat-preu. T’asseguro que et deixaran amb ganes de més i et faran viure, com a mi, una experiència extraordinària.
Encapçala aquest top un dels meus restaurants favorits de tota Barcelona i sense cap mena de dubte de molts locals amants de les tapes i del menjar tradicional. A Manà 75 tindràs l’oportunitat de tastar tapes tradicionals d’alta qualitat al millor preu. Des de les típiques patates braves fins els musclos al vapor, cada plat està fet just a la mida per assolir la textura perfecta i un sabor únic. Tant és així que aconsegueixen que el producte més viscós, com són els típics calamars a l’andalusa, es desfacin al paladar més exquisit.
Viuràs una veritable experiència tradicional de tapes en un local ampli, diàfan, decorat a mida i amb una terrassa espectacular que t’allunya del xivarri de la ciutat. Productes frescos i de primera, receptes originals i un servei excel·lent et convenceran per tal que hi passis les millors tardes i et quedis a tancar amb una de les seves famoses paelles, que per cert, són les millors de La Barceloneta.
El més atraient de “Croma by Flash” és ser un espai diferent de tot el que hem vist a la Ciutat Comtal. Arquitectura i decoració minimalista, pop i moderna inspirada en els projectes més emblemàtics i innovadors dels arquitectes Federico Correa i Alfonso Milá. El millor de la carta de tapes és l’àmplia varietat de truites amb més de deu receptes, els deliciosos seitons, les braves veritablement picants i sense cap mena de dubte les croquetes de cua de bou.
A més de les clàssiques tapes, pots degustar rics tàrtars, arrossos, hamburgueses i pastes en una fantàstica terrassa que atrau els més joves de la ciutat. És sens dubte una bona opció per anar de tapes al centre de la ciutat, perfecte per combinar amb un dia d’anar de botigues o una sortida amb la colla.
Aquest acollidor restaurant és conegut per les seves delicioses tapes espanyoles i catalanes, preparades amb ingredients frescos i d’alta qualitat. Des de les patates braves i natxos fins el salmorejo amb albergínia i les croquetes de l’àvia, La Monroe ofereix una varietat de tapes tradicionals que delectaran les teves papil·les gustatives.
Una de les característiques d’aquest restaurant que més em va fer xalar va ser l’abundància de les racions cosa per la qual anar-hi a prendre una cervesa o un vermut i fer-hi unes tapes per a compartir és una opció irresistible.
A més, el servei a La Monroe és excel·lent, amb un personal amable i servicial que s’assegurarà que la teva experiència sigui el més plaent possible. L’ambient és càlid i acollidor, amb una decoració rústica i industrial que crea una atmosfera relaxant i autèntica.
× Entrant
× Arròs
× Postres
× Cafè
Perfecte per degustar l’ especialitat de la casa: LA PAELLA.
El bar de tapes Cañete és un “must” de l’experiència tapes dins de la ciutat de Barcelona. La típica barra de tapes garantitza tota una aventura gastronòmica tradicional sobretot pels turistes on poden trobar sempre un ambient ideal per a fer nous amics i conèixer altres cultures. És un local de tapes fines així que hauràs de rascar-te la butxaca, però valdrà totalment la pena.
Si passes pel Cañete et recomano sens cap mena de dubte l’entrepà de calamars, l’steak tàrtar que és de 100, el caneló de pularda, les exquisides croquetes de llamàntol i definitivament tancar la vetllada amb una de les millors cremes catalanes de la ciutat. No puc deixar d’esmentar que treballen en les seves cuines amb peixos i marisc fresc provinents de les llotges catalanes i a més amb verdures de temporada i de proximitat.
Des del moment en què vaig entrar a La Bombeta, vaig saber que seria una experiència única. L’ambient és càlid i acollidor, i el personal és molt amable i atent. El primer que vaig demanar van ser les famoses bombes, unes croquetes farcides de carn i patates que són l’especialitat de la casa. També vaig provar les gambes a l’all, les mandonguilles i l’amanida de pop. Tot estava deliciós i fresc, i es notava que els ingredients eren de qualitat.
Però el que realment em va sorprendre va ser la sangria. “La Bombeta” té una sangria espectacular, que és perfecta per acompanyar les tapes el seu sabor dolç i afruitat, i es nota que està feta amb ingredients frescos. En general les taules estan concorregudes i és que al bell mig de la Barceloneta no pot ser d’una altra forma.
Aquest restaurant tradicional és famós pels seus plats petits, les seves tapes de flauta i la vitrina de peix i marisc cru. L’ambient a La Flauta és càlid i acollidor, amb il·luminació tènue i una cuina visible que et permet veure com es preparen els plats. El local és gran i agradable, cosa per la qual és perfecte per anar de tapes amb els amics o amb la colla.
El que més em va impressionar va ser la selecció de productes del mar i com tot es prepara al moment per garantir la màxima frescor. El toc casolà als plats és evident i li dóna un sabor únic a cada mos. Et recomano els muntadets de llagostins i calamar que estan per llepar-se els dits, el muntadet de filet, el de vedella, el d’ibèric i sense cap mena de dubte no hi pot faltar el de burrata.
Cerveseria Catalana és un popular bar de tapes ubicat al cor de Barcelona, a només un carrer de la famosa Casa Milá. Amb una puntuació de 4.4 y més de 16 mil ressenyes a Google, aquest bar animat es conegut per les seves delicioses tapes clàssiques, per la seva atenció ràpida i amable i pels seus preus raonables.
La qualitat dels ingredients i la preparació dels plats és excel·lent, amb les croquetes com una de les tapes amb més demanda. Malgrat que el lloc atrau a molts turistes, paga la pena fer la cua que es crea a vegades només per viure l’experiència. A més, el personal és servicial i atent a les necessitats de la clientela.
Gaudeix del bon temps a la terrassa verda de Manà75.
Brisa del mar, olor de romaní i l’ aroma de l’ arròs…
Descobreix el paradís de La Barceloneta!
El Bar Raspall pot passar desapercebut pel seu exterior discret i senzill. Tanmateix, no és un bar de tants en qualsevol carrer de Barcelona, és un dels bars amb les millors ofertes de tapes i begudes que hi ha al cor de la ciutat. Per cada beguda pots triar una tapa i per altra banda si demanes un ampolla de vi pots escollir entre 5 tapes.
És un lloc ideal per a compartir amb amics i aprofitar el moment per a degustar tapes típiques casolanes i senzilles, però delicioses. És un lloc petit i al bell mig del barri de Gràcia així que es pot emplenar amb facilitat, però l’espai garanteix una vetllada íntima sense gaires interrupcions. Has de tastar sí o sí els diferents pintxos, les patates braves i les croquetes del dia.
Cal Robert és un dels restaurants de tapes en Barcelona més coneguts pels locals del Raval. La seva fama del “boca orella” m’hi va fer arribar per a degustar la excel·lència del servei i va ser tot un descobriment. A banda de la carta fixa, tenen ofertes de tapes que canvien a diari i el millor és que si la teva estada s’allarga pots dinar o sopar amb uns segons molt abundants.
El pop amb ceba és un dels plats que sens dubte repetiria, a més de les mandonguilles, dels canelons de calçot, del típic “pa amb tomaquet” de la gastronomia catalana i d’unes postres que estan per llepar-se els dits. De ben segur que et rebrà en Robert, el propietari del bar que és qui et garanteix una atenció personalitzada i única, i qui et recomanà els millors plats al millor preu.
Aquest restaurant és un lloc molt popular entre els vilatans i per un bon motiu. Ofereixen una selecció de tapes delicioses incloent-hi la seva famosa bomba, el calamar a la planxa i les carxofes. A més, la qualitat dels productes és excepcional, frescos i preparats al moment.
El restaurant és petit però acollidor, i compta amb una àmplia terrassa en una plaça molt agradable. El personal és amable i sempre estan disposats a ajudar. Malgrat que no es pot reservar taula, el servei és ràpid i eficaç. A més, si prefereixes sopar a la terrassa, has de tenir en compte que s’aplica un recàrrec del 10% a la factura. La Cova Fumada és un lloc ideal per gaudir d’un sopar informal, amb els amics o amb la parella, mentre tastes una àmplia varietat d’ autèntiques tapes catalanes.
Bodega La Peninsular és un bar de tapes clàssic ubicat al barri de La Barceloneta. La seva decoració presenta una barra de marbre amb tamborets de colors i una juke box, creant una atmosfera retro i acollidora. A banda de tapes i de poder fer un mos mariner, també ofereixen menús francesos. Les tapes són típiques i casolanes, amb sabors autèntics i deliciosos. Entre les opcions de la carta, destaca la sangria, els bunyols de calamars, les bombes i les llonganisses, però sens dubte, el pop a la brasa i les patates braves són els plats estrella de la casa.
La cuina oberta i el servei atent i alegre fan que els comensals gaudeixin d’una experiència única. Un dels detalls que més em va cridar l’atenció, és de quina manera la carta es va renovant segons els productes frescos del dia, un altre dels detalls pel qual els locals estimen aquesta bodega. És sense cap mena de dubte una parada obligatòria per anar de tapes a Barcelona.
Bodega Quimet és un lloc icònic al barri de Gràcia de Barcelona, freqüentat pels locals i conegut pel seu ambient acollidor i tradicional de tapes. La bodega ha estat oberta durant gairebé 70 anys i actualment està dirigida per la tercera generació de la família propietària.
Aquest bar de tapes a Barcelona és famós per servir vins de Catalunya i vermut casolà, a més d’una bona selecció de cerveses de tirador. Entre els plats més destacats hi trobem les seves patates al mojo, l’ensaladilla i els xampinyons. Malgrat ser un lloc petit, l’ambient és animat i acollidor, i és habitual que hi hagi cua en les hores punta, però val molt la pena per disfrutar de l’autèntica experiència de les tapes catalanes.
Bodega Sepúlveda, situada en l’històric barri del Raval de Barcelona, és un tresor culinari que ha estat servint tapes i plats de cuina catalana des de 1952. El lloc és clàssic i senzill, amb una àmplia carta de més de 100 vins amb denominació d’origen per acompanyar les tardes de tapes, o si ho prefereixes, el sopar o el dinar.
Malgrat ser petit i estret, Bodega Sepúlveda irradia encant i caràcter. Durant la vetllada vaig degustar plats i tapes exquisides, des de l’amanida de tomàquet i tonyina, uns xoricets fregits en vi negre fins els ous remenats amb calamars i trompetes de la mort, tot estava deliciós i les quantitats eren generoses. Però les postres que vaig demanar no van estar a l’alçada del sopar: ni la lemon pie ni el pastís de trufes, per la qual cosa és millor centrar-se en el menjar i les tapes.
Maitea és un lloc excel·lent per tastar el menjar basc-català i gaudir del tracte amable i simpàtic per part del personal. La qualitat dels ingredients és la clau de l’èxit de Maitea. Cada setmana, arriben productes frescos i autèntics directament del nord de la península, txistorres d’Arbizu, formatges d’Uitzi, bitxos de Ibarra, verdures de Navarra, pebrots de Lodosa, botifarres de Beasain, etc…
A més dels exquisits pintxos com el de xoriço picant de Lleó i el de pernil ibèric de gla, Maitea compta amb altres plats creatius i ben presentats que són tota una innovació, l’espatlla de conill, la truita de bacallà i les croquetes, especialment les d’espinacs i les de rostit. Les postres també estan delicioses, amb el milfulles i la pantxineta com a favorits.
Amb 25 anys d’experiència en la preparació de cuina basca de gran qualitat, aquest bar de tapes de Barcelona ofereix plats autèntics de la terra preparats per professionals. El local és un xic petit per la demanda que té, tot i així, compta amb un ambient acollidor i un servei excel·lent, sempre amatents i ben disposats a satisfer les necessitats dels comensals.
Si bé les racions poden ser un pèl reduïdes per un sopar complet, són perfectes per gaudir d’una tarda de tapes. Tot a Taktika Berri és deliciós, des de la carn fins les truites, passant pel tall de lluç, i les postres són de deu. Aquest restaurant és una joia amagada a Barcelona que no pots deixar de visitar si ets amant de la cuina basca.
Txapela és un dels restaurants bascos més coneguts de Barcelona, principalment per dos motius, l’atenció personalitzada als clients i la ubicació. En plena Plaça Catalunya aquest local rep cada dia centenars de turistes i locals per oferir un servei exquisit de tapes basques. Els cambrers es converteixen en amics mentre dura la vetllada i les hores passen sense ni adonar-te’n.
Presentació, qualitat, sabor i preu d’acord amb la ubicació
El meus pintxos favorits sens dubte són el Txiki (Seitons sobre un milfulles amb tomàquets i olives de Kalamata), l‘Arantxa (Broqueta de gambes i xampinyons amb bacó) i el Sant Fermí (Pollastre arrebossat amb piquillo i formatge de cabra). Entre cerveses, copes de vi i pintxos ens va arribar l’hora de sopar i com que érem una colla d’amics ens vam animar a tastar el txuletón, sense cap mena de dubte un gran encert de la gastronomia.
El Txapeldun Egarri és un típic local basc per anar de tapes, dinar o sopar. Les quantitats són molt bones així que a vegades amb el menjar de les tapes ja n’hi ha prou.
La creativitat i el sabor dels muntadets és únic a la ciutat, pots gaudir des dels txuletons a la pedra i la txistorra típica rostida fins els peixos a la brasa, patates amb ous estrellats i l’assortiment de pintxos que indubtablement és el meu favorit, tot regat amb cerveses del nord i del típic txakolí.
El local és ampli amb varis salons així que anar amb grups grans no és un problema, a més si ho desitges pot seure a la terrassa. L’atenció dels cambrers és espectacular i junt amb la decoració basca i rural creen ambient acollidor i agradable. En hora punta es pot emplenar així que et recomano fer reserva amb antelació.
Un bar modest amb terrasseta però on val la pena degustar les seves tapes ja preparades acompanyades d’una cervesa o d’un vermut ben fresquet. Un mos petit de la típica cuina basca fusionat amb productes típics de la gastronomia nacional. L’atenció és de 10, tot i que és probable que en hora punta t’hagis d’esperar una estona, val molt la pena fer-ho.
El carrer d’en Blai és ple de bars on serveixen aquestes meravelles però “La Tasqueta de Blai” destaca entre tots, en el mateix carrer hi ha un bar amb el nom semblant així que és convenient fixar-s’hi bé. No tenen només una gran varietat de pintxos sinó que cadascun està boníssim (vaig tenir l’oportunitat de tastar-los tots) tot sovint ofereixen uns pintxos tan autèntis i únics que no els he vist en cap altre lloc.
Si et diuen que és el bar de les “patates més braves de Barcelona” t’asseguro que no et diuen cap mentida. La fama que tenen les seves patates entre els locals atrau cada any un munt del turistes que malden per tornar-hi. Tallen les patates amb la irregularitat de qui ho fa a mà, el punt just del fregit i el dauradet únic que ofereix l’oli d’oliva. Pots triar entre la salsa picant de la casa o l’allioli amb el toc únic de l’oli ambdues estan delicioses.
Un servei ràpid i amable per un local amb molt de reclam i on tot sovint s’hi fan cues per entrar, cosa que referma la qualitat del mateix. El bar és senzill amb una decoració de barri on et pots asseure a la terrasseta o si vas de pas, demanar per prendre a la barra.
El “Sants es Crema” va començar a ser més concorregut a partir de que va aparèixer en el show de tv3 “Joc de cartes”. No hi cap mena de dubte que va ser tot un encert. La seva recepta de patates braves són tota una revelació a la gastronomia de tapes, van acompanyades de papada i porten una mena d’allioli diferent i saborós. Per altra banda tenen les braves de moniato, que són delicioses i pots demanar d’acompanayar-les amb les diferents salses de la casa.
Els entrepans d’autor són únics a tota Barcelona, deliciosos i amb bones porcions. Els entrepans de llengua de vedella a la parrilla i de pollastre tandoori i l’hamburguesa de vaca madura són una excel·lent tria per dinar o bé per sopar. Si passes pel Sants es Crema recorda que només es pot pagar en efectiu i que si hi vols anar en cap de setmana cal reservar amb antelació si no vols quedar-te sense taula.
Ciutat Comtal és un bar de tapes ampli i popular, amb mobiliari elegant i original i amb una terrassa. És a tocar del Passeig de Gràcia per la qual cosa sempre està molt concorregut, tant per locals com per turistes. És un encert pels amants de les patates braves, els pintxos i les tapes. Tenen un servei molt eficient que sap bregar amb tota mena d’imprevistos.
Es nota que el menjar és fresc i es prepara al moment, i per si amb això no n’hi hagués prou, pots escollir entre la carta i el menú que cada dia està dedicat a un producte diferent. Per altra banda, les tapes tenen la mesura ideal per acompanyar-les amb cervesa, sangria i/o amics. En el meu cas em vaig quedar a sopar i haig de dir que vaig quedar encara més sorpresa en tastar el bacallà amb mel i vaig poder copsar que és més deliciós del que es rumoreja. Tampoc puc deixar de parlar de la crema catalana, tota una experiència.
El “Motriz Store” té les tres “B” de la gastronomia, “bona cervesa”, “bones patates braves” i “bona vibra” Fa falta alguna cosa més? És un clàssic dels bars de tapes de la Ciutat Comtal amb més de 160 anys venent la primera cervesa de Barcelona, la “Moritz”. Aquí trobaràs de tot: una fàbrica de cervesa, una fleca, un projecte d’arquitectura d’avantguarda i un local digne de ser un museu.
El servei és excel·lent i els dijous que hi ha música en viu es gaudeix encara més. Recomano especialment l’entrepà de calamars, les patates braves i tota la gamma de pans artesanals de qualitat premium.
Las patates braves del Senyor Vermut han guanyat posició top en les llistes de les millors patates braves de Barcelona. Picoses però tanmateix gustoses, cruixents i saboroses, tot en un sol plat que sens dubte val la pena tastar. La seva salsa és una fòrmula secreta d’oli multi-especiat, amb un punt de pebre vermell i molt grumós. No puc deixar d’esmentar l’excel·lent servei malgrat estigui el local ple, el personal estaven ben atents als clients.
És un bar acollidor, informal i revestit de maó. A més de les patates braves serveixen altres plats per compartir com el fricandó, el pintxo de truita, les croquetes de carn d’olla i bolets amb foie i musclos, tot molt bo i per repetir.
Al Mediamanga hi trobaràs, ras i curt, cuina tradicional catalana i mediterrània, ingredients de temporada i vins locals que complauen els paladars més exigents. La cuina oberta és un espectacle en viu, preparen cada plat amb excel·lència i detall i els espectadors poden olorar els aromes que desprenen les olles, i poden triar per compartir el plat que més els hi vingui de gust.
La seva carta no és extensa però innovadora i amb una cuina d’autor d’alta qualitat. Afegeixen tocs d’avantguarda a la cuina tradicional de tota la vida. No hi ha cap mena de dubte que val molt la pena tastar-ho tot, les croquetes de carn d’olla que es desfan a la boca, el salmorejo amb sardines per sucar-hi pa, un toc fresc amb el carpaccio de vieires, unes imponents navalles i per acabar un superb txuletón. Malgrat ser un local petit és molt acollidor i agradable.
Sortir de casa per sentir-se como a casa pot semblar una bogeria, però aquesta és l’experiència que ofereix el Boro Bar, un bar de tapes al centre de Barcelona amb un estil rústic, casolà i acollidor. Els plats tenen una presentació d’alta cuina i el sabor també és fantàstic. A la carta del restaurant predomina la varietat, l’originalitat i la qualitat.
Els meus plats preferits van ser l’steak tàrtar, les carxofes, les croquetes d’ibèric i per descomptat les patates braves. També inclouen a la carta les hamburgueses, sandvitxos i un ampli ventall d’ous escalfats pels qui prefereixin viure l’experiència completa.
La principal atracció del Babula Bar 1937, pertanyent al grupo “No hay mañana”, són els còctels però sens dubte la proposta gastronòmica, i en especial les tapes, han estat tot un descobriment. Una carta a base de platets per compartir amb una fusió entre cultures, la cuina mediterrànea i japonesa juntes i sempre respectant les tradicions de les àvies.
Es recomana demanar entre dos i tres plats per persona ja que no són gaire abundants, lo bo és que tenen una carta molt extensa i podràs tastar totes les seves creacions. La burrata està deliciosa però també el tàrtar, el caneló de pollastre, les gyozes i el carpaccio. A banda dels còctels, els plats estrella són el tàrtar de gambes, la combinació de burrata, les vieires, i les postres d’”ou”, tot increïble, des de la presentació fins el sabor.
La cuina d’autor és el toc que se li afegeix als plats tradicionals de la cuina mediterrània del Dos Pebrots, rere cada plat es nota l’estudi gastronòmic per poder crear una proposta única i diferent. El restaurant representa un oasi al bell mig del Raval, d’estil contemporani i rústic acompanya les vetllades i les sortides de tapes de locals i turistes que sovintegen la ciutat.
Per gaudir de l’espectacle de sabors pots escollir entre el menú degustació o la carta. La crema d’ametlla amb pèsols és una explosió de sabors en boca, el calamar té un gust immillorable i els gnocchis amb trufa també són una excel·lent tria. Per últim però no menys important, gaudiràs d’un servei proper i agradable sense formalismes però que et farà sentir com a casa.
En aquest top de restaurants amb les millors truites no hi pot faltar “La Ceba”, un bar de tapes que s’enfoca en el menjar casolà tradicional català i espanyol, i que recorda el toc del menjar de les àvies i és per això que l’atenció és estupenda, el local molt acollidor, senzill i amb un toc familiar i informal molt agradable.
A més dels menús del dia, les hamburgueses, la pasta i les amanides, les truites són el plat estrella que atrau a molts clients cada dia. Si les vols tastar t’aconsello que facis reserva amb antelació perquè tenen alta demanda. Sen dubte és un lloc fantàstic per anar a menjar o per anar de tapes tranquil·lament amb amics o familiars i tastar una de les millors truites de Barcelona.
Si el que busques és tastar diferents receptes de truita a l’espanyola en porcions un xic més petites i en un ambient elegant, “Les truites” és la teva opció ideal. Un lloc amb un aire més formal però amb plats i ambients dignes per a qualsevol ocasió.
Tenen a la vista les diferents truites ja preparades, per la qual cosa podràs triar segons t’indiquin els teus ulls, tot i que els cambrers saben aconsellar la mar de bé.
Les truites preferides pels clients, i que a més no trobaràs a cap altre lloc, són les de croissant amb pernil, cabrales, pop i pollastre al curry, tot i que van canviant cada dia i hi afegeixen noves creacions. No puc deixar passar el bon tracte del personal, malgrat ser un local petit em van fer sentir molt còmoda i molt ben rebuda.
El Pollo és un bar de tapes senzill de barri tot i que gens corrent, les truites de la casa atrauen a centenars de persones que van més enllà dels veïns del barri, fins el punt de ser les preferides de la cantant Rosalía de tota Barcelona. Sucoses i cremoses per dins amb un sabor que et desperta les ànsies de menjar-ne més.
El més recomanable és reservar si vols tastar una d’aquestes truites que tenen alta demanda. També pots demanar els pintxos, ensaladilla russa, cloïsses picants, gildes, calamarsets en la seva tinta, salpicón de marisc, amanida de tomàquet, etc… i de postres el pastís de formatge, també molt demanat aquí a El Pollo. Un ambient relaxat, una atenció de deu i truites exquisides, tot paga molt la pena.
Necessitaria tota una vida per resumir els millors restaurants de Barcelona per anar de tapes de qualitat, però sens dubte aquesta llista recull els millors llocs per tastar tapes exquisides, restaurants més o menys amagats que són tot un descobriment.
Com pots comprovar a Barcelona hi ha restaurants de tapes per a tots els gustos, cuina basca, cuina tradicional catalana i espanyola, n’hi ha d’especialitzats en truites i d’altres que destaquen per les típiques patates braves. La varietat no falta i la qualitat està garantida així que tria i remena el que més s’adapti a l’ocasió i gaudeix-ne com si fossis un local.
Però si busques una experiència gastronòmica única, et recomano de totes totes visitar Manà 75. Aquest restaurant és el millor pel que fa a adaptabilitat als gustos dels clients i el seu menjar és senzillament de 10 si el compares amb la resta de bars de tapes de Barcelona. Els seus plats reflecteixen l’autèntic sabor de la mediterrània i estic ben segura que no et decepcionarà.
Amante de la gastronomía, catadora de nuevos sabores, lugares y experiencias.
Sigues el primer a conèixer els millors restaurants i esdeveniments de Barcelona