fbpx

Celebrem els 15 anys de PCatS Comunicació i la reobertura de la restauració!

PCatS Comunicació és una agència catalana especialitzada en el sector agroalimentari que enguany, celebra 15 anys de projectes, de reptes, de nervis, de proves superades, d’alegries i de gent meravellosa que aquesta feina et posa al camí.

La situació que ens està tocant viure ha volgut que per ara, no sigui possible que celebrin la gran festa que volien – que arribarà -, però no volen deixar d’agrair a tothom la confiança al llarg d’aquest temps i per això a Maná75 ens aliem amb ells per oferir als seus seguidors una experiència gastronòmica com es mereixen!

Manà75, situat davant de la platja de la Barceloneta és un espai idíl·lic, i no ho diem només nosaltres: la nostra terrassa és el lloc perfecte per a fer una escapada, prendre’s un còctel d’autor i gaudir d’activitats com música en directe o cinema a l’aire lliure a banda de poder gaudir d’un bon arròs amb socarraet i amb companyia dels teus amb tranquil.litat i sobretot seguretat!

Com molts altres companys de professió, les mesures sanitàries ens han obligat a baixar les persianes unes setmanes, però la nostra activitat i passió pel que fem segueixen intactes. Per això durant aquest tancament temporal hem estat oferint i seguirem amb  un servei de take away per seguir gaudint de les nostres paelles i receptes mediterrànies també des de casa!

Ara, per celebrar  els 15 anys de PCatS Comunicació i la reobertura de la restauració, a través del seu compte d’Instagram sortejaran un dinar per a dues persones al Restaurant Manà75!

Per participar tan sols caldrà que recordeu amb ells alguna de les campanyes promocionals, llançaments o esdeveniments que han celebrat al llarg d’aquests anys. I no patiu, que podeu refrescar la memòria a través del seu web.

Què ens dieu, teniu ganes de menjar-vos una bona paella a La Barceloneta?

Arròs cambrera muntanya- Imagen Vertical - 1080x1350 - IG - Maná 75 (1)
Call Now Button