fbpx

...EL MILLOR ENCARA HA DE VENIR

El temps estimat per a la teva reserva és de 2h.

Ens encanta que gaudeixin al màxim de la nostra experiència i del temps. Si tenim disponibilitat, amb molt de gust us reubiquem en una altra zona o bé podreu seguir a taula.

Sempre fem tot el possible per complir amb les teves expectatives segons disponibilitat. Les taules rodones són les més sol·licitades. Per aquest motiu, recomanem amb antelació fer la reserva indicant que desitgeu taula rodona. L’EquipManà75 Recepció us confirmarà si hi ha disponibilitat.

Us donem les gràcies per ser puntuals i arribar a temps. En cas de fer tard, contacteu amb nosaltres. Passats els 20 minuts sense resposta, la reserva quedarà automàticament anul·lada.
 
Les reserves a terrassa sempre estan supeditades a les condicions meteorològiques. Confirmem la teva reserva a terrassa el mateix dia. En cas de mal temps, intentem reubicar-vos a l’interior de la sala Manà75, però no podem assegurar disponibilitat perquè sovint està complet.

A les reserves a partir de 6 pax s’aplica la política de cancel·lació: sol·licitem les dades d’una targeta bancària per confirmar la reserva. No cobrem absolutament res, excepte si cancel·leu el mateix dia de la reserva o bé no es presenteu. En aquestes circumstàncies, es cobrarà 10 euros/comensal.

I SI SOU MÉS DE 13 PERSONES…

Si voleu fer una reserva per a grups de més de 13 comensals, és necessari consultar disponibilitat i condicions. Els caps de setmana no acceptem grups de més de 13 comensals i segons disponibilitat.

És una celebració la teva reserva? Pregunta a Recepció Manà 75 al 93 832 64 15 o escriu-nos a reservas@mana75.es i t’explicarem els detalls amb molt de gust!

Call Now Button