fbpx

REGALA UNA EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA MANAVELLOSA

Regala als teus familiars i amics una experiència a Manà75: el restaurant especialitzat en paelles de referència a Barcelona. Els nostres xecs regal estan dissenyats per assaborir la tradició catalana al màxim. Pots escollir entre els BonusManá, que són quantitats de diners predefinides, o un dels nostres dos menús tancats, amb beguda inclosa.

Els regals perfectes són aquells que no es gasten, no es trenquen i no s’obliden. Per aquest motiu, l’experiència Manà75 és ideal per fer un regal original. La persona afortunada podrà degustar arrossos i plats tradicionals. L’ambient acollidor, la brisa marina, l’atenció personalitzada i els brindis romandran per sempre a la vostra memòria.

ELS XECS REGALS DE MANÀ 75

A Manà75 tenim diferents opcions de xec regal perquè escullis el que s’ajusti a les teves preferències. Els BonusManá són quantitats concretes de diners perquè l’afortunat els gaudeixi amb els seus plats i begudes favorites de tota la nostra carta. També tenim menús tancats: el Menú Manavellós i el Menú Manavella. Tots dos inclouen un menú complet: elecció de primer i segon plat, postres, 2 begudes i cafè.

MENÚ MANAVELLÓS - 58€

El menú Manavellós és un menú complet especialment dissenyat per regalar. Inclou un entrant i un plat principal a escollir, unes postres de la casa, dues begudes i cafè. És un àpat complet on predominen els sabors de la terra i els més clàssics de Barcelona.

MENÚ MANAVELLA - 68€

El Menú Manavella és el nostre regal més sol·licitat. A diferència de l’anterior, inclou com a opció els nostres arrossos més gurmets i els especials de carn i peix. Igualment aquest xec inclou un entrant i un plat principal a escollir, una de les postres de la casa, dues begudes i cafè.

BONUSMANÀ

Els BonusManá són una opció més flexible on tries una quantitat específica de 100€, 150€ o 200€ perquè la persona afortunada ho gaudeixi amb els plats de la carta que més li agradin. Tingueu en compte que en el cas que el tiberi no arribi a la quantitat total del bonus, l’import no serà retornat. Així mateix, si la persona afortunada supera aquesta quantitat haurà de pagar la diferència el mateix dia.

REGALA LA INOBLIDABLE EXPERIÈNCIA DE MANÀ 75

A punt per sorprendre aquesta persona especial? Regala un moment únic al nostre restaurant i queda’t al cor de l’afortunat per sempre. Tria algun dels menús tancats o atreveix-te amb els BonusManà. Compra fàcilment a la recepció del local, a través del correu electrònic o trucant al restaurant. Si tens algun dubte, sent-te lliure de contactar-nos, estarem encantats d’ajudar-te. També teniu disponible una secció de preguntes freqüents al final d’aquesta pàgina.

PREGUNTES FREQÜENTS

Pots comprar els xecs regals de forma presencial al nostre restaurant al Passeig Joan de Borbó 101 a La Barceloneta, a través del nostre telèfon (+34) 938 32 64 15 o per correu electrònic a comercial@mana75.es.

Un cop hagis realitzat el pagament rebràs un email amb la confirmació de la teva compra. També a través del correu electrònic el nostre equip es posarà en contacte amb tu per ultimar tots els detalls i condicions d’ús i t’enviarà el xec regal en versió per imprimir. També pots sol·licitar el xec a la recepció del restaurant.

No oblidis lliurar el xec regal a la persona afortunada perquè el presenti el dia de la seva experiència al local. És necessari per poder bescanviar-lo i pot ser en qualsevol format.

L’import del xec regal només el sabrà el comprador. Aquesta dada no apareix a la targeta que cal lliurar a la persona afortunada ni al menú que veurà el dia de l’experiència.

Els xecs regals tenen una validitat de 6 mesos des del dia de la compra.

Perquè la persona afortunada pugui gaudir de la seva experiència només ha de reservar amb antelació i el mateix dia presentar el xec regal a recepció (format físic o digital). Recordeu que la reserva ha de ser abans de la caducitat del xec regal (6 mesos).

En cas que el dinar o el sopar superés l’import total del BonusManá, el comensal s’ha de fer càrrec de la diferència al final de l’experiència. Així mateix, si l’import no arriba a assolir el total del BonusManá, no es farà cap reemborsament de la diferència.

Los cheques regalo de Maná75 no admiten ni cancelación, ni reembolso.

No hi ha cap restricció en l’ús dels xecs regal excepte les que s’ajusten a les condicions dús. En el cas dels BonusManá, la persona podrà escollir plats i begudes disponibles de la carta. Per a aquesta modalitat, s’exclouen tots els menús predefinits del restaurant. Imprescindible reserva prèvia.

Recordeu que els xecs regals són unipersonals i no es poden transferir a altres persones. Si finalment, canvia el nom de la persona que el rebrà, s’haurà d’informar Manà75 perquè pugui prendre nota del canvi. Així mateix, els xecs regal poden ser utilitzats una única vegada.

Recordeu que els xecs regals són unipersonals i no es poden transferir a altres persones. Si finalment, canvia el nom de la persona que el rebrà, s’haurà d’informar Manà75 perquè pugui prendre nota del canvi. Així mateix, els xecs regal poden ser utilitzats una única vegada.

Per descomptat! Si tens diversos Xecs Regal pots fer-ne ús en una mateixa experiència.

Call Now Button