fbpx

MANÀ 75: ELS MILLORS ARROSSOS DE BARCELONA AMB LA MILLOR QUALITAT-PREU

Si busques els millors arrossos de Barcelona, hauràs de tenir en compte molts aspectes, com la seva elaboració, el producte, el tipus d’arròs i el temps de cocció entre d’altres. A Manà 75, com a bons experts arrossaires sabem què busca el client en cada mos d’arròs i en els restaurants d’arrossos de La Barceloneta. I els oferim amb la filosofia de l’amor per la nostra feina, la de gaudir de cada moment seduint els paladars amb el bo i millor de la nostra àmplia carta de paelles i receptes clàssiques mediterrànies.

Arrossos i plats de caire mediterrani en un únic local. Amb una àmplia terrassa-jardí decorada amb plantes, ombrel·les i taules perfectes per a gaudir del bon temps de les tardes d’estiu. A l’interior un grandíssim menjador ple de taules rodones on reunir-se amb la família i els amics. Sofàs confortables i una cuina oberta a la vista de tots els comensals que t’impressionarà. Podràs gaudir en directe de l’elaboració d’uns bons arrossos a Barcelona de la mà dels nostres experts paellers.

LES CLAUS PER PREPARAR ELS MILLORS ARROSSOS

ELS PRODUCTES

No hi ha un bon arròs sense una bona matèria primera. Per aquest motiu és importantíssim fer una bona tria dels ingredients per elaborar la paella. Estem parlant de l’arròs del Delta de l’Ebre o de tots els productes frescos i locals (verdures, carns, peixos, marisc, etc…)

LA BONA COMPANYIA

Menjar un bon arròs en companyia és disfrutar el doble! Si el restaurant t’ho posa fàcil per a reunir-te amb la família, els amics o els companys de feina i passar una bona estona menjant i bevent, molt millor!

EL BROU

El brou o “fumet” de l’arròs és un dels elements més importants per a que l’arròs tingui un sabor intens i deliciós. Per aconseguir-ho, és necessari que aquest sigui 100% casolà i elaborat amb productes de màxima qualitat.

EL SOCARRAT

El fet d’elaborar les paelles amb mig centímetre de gruix fa que l’arròs es cogui tot de la mateixa forma i això a l’hora de fer un bon socarrat o un caramelitzat, aporta millors resultats pel que fa al sabor i la textura.

Tothom sap que a cada casa es cuina la paella amb els propis secrets i rituals. A nosaltres, ens agrada aportar un tret diferencial als nostres arrossos utilitzant el romaní per aromatitzar el producte final que servim a taula pels nostres comensals. Aquests i molts altres detalls fan que Manà 75 sigui l’escollit una i altra vegada pels nostres clients com el seu millor restaurant d’arrosssos de Barcelona.

EL VERITABLE VALOR DEL NOSTRES ARROSSOS A BARCELONA

El bon producte, les mesures correctes, els anys d’experiència i el temps adequat en cada procés de la seva elaboració, són factors que fan dels nostres arrossos la nostra especialitat. Però mai oblidem el més important: sense l’equip humà de Maná 75, no hi hauria restaurant. Tot el gruix del personal remant en una mateixa direcció: la passió per entregar als clients no només una experiència gastronòmica deliciosa,sinó també una experiència vital.

PAELLA DE LLAMÀNTOL

Del mar a taula! El llamàntol, aquest producte de primera qualitat és el gran protagonista d’un dels arrossos més sol·licitats i saborosos de la carta. La paella de llamàntol està feta amb les millors parts del llamàntol i del marisc que els nostres experts seleccionen directament de La Llotja. Es pot servir de dues formes diferents: sec o caldòs.

PAELLA DE CARN

Els més carnívors quedaran encantats amb aquesta paella de carn. Si el que vols és tastar veritable producte, l’arròs de muntanya amb botifarra negra i costelló de porc confitat serà la teva deliciosa perdició. Amb aquesta paella podràs compartir amb els teus tota l’essència de la tradició culinària mediterrània.

PAELLA DE POLLASTRE I GAMBES

Ets més de paella mixta? Aquest arròs de pollastre i gambes és deliciós. Com tots els nostres arrossos, t’arribarà a taula directament en la paella. Una fina capa d’arròs bomba del Delta de l’Ebre, extremadament saborosa, l’arròs al punt i aquestes vores torradetes que et faran rascar amb la cullera el famós socarrat que tant ens agrada!

PAELLA VEGETARIANA

La millor paella vegetariana és la que s’elabora amb hortalisses de temporada, fresques, d’origen local, com la coliflor, el bròquil o el tomàquet. Preparades amb un fumet 100% de brou casolà de verdures. Un sabor exquisit per gaudir d’un menjar saludable, respectuós amb l’entorn  i de qualitat.

ARRÒS CARABINER

Aquest colorit i suculent arròs, que entra per la vista i l’olfacte, captiva a qualsevol comensal. Saborosa, sucosa, aromàtica i deliciosa. Així es pot definir aquesta paella de carabiners, ideal per a combinar amb un bon vi i  compartir amb família i amics. I en acabar, el toc especial, no hi pot faltar la nostra branqueta de romaní!

FIDEUÀ NEGRA

Busques restaurants a La Barceloneta amb terrassa i bon ambient? Un dels principals atractius de Barcelona és, sense cap mena de dubte, el bon temps durant tot l’any, per la qual cosa no ens ha d’estranyar que tant els locals com els turistes busquin menjar a l’aire lliure a les terrasses. Sabem que ets aquí perquè t’encanten les millors terrasses: aquelles que queden arrecerades entre edificis emblemàtics de la ciutat.

MANÀ 75 ÉS AQUELL RESTAURANT D’ARROSSOS DE BARCELONA ON VIURE MOMENTS INOBLIDABLES

Rendeix-te al bon rotllo, al bon menjar i a la bona companyia. Deixa’t encomanar per  la positivitat de la nostra filosofia, per la nostra dedicació i el treball per oferir el millor de nosaltres. Vine a gaudir de l’experiència Manà i assaboreix la millor paella de Barcelona al nostre restaurant.

Call Now Button