fbpx

EL RESTAURANT EN LA BARCELONETA. MANÁ 75.

L’ESPAI, OBERT

Maná 75 és un gran restaurant en la Barceloneta. Tot el que té d’espaiós ho té d’acollidor. I això és gràcies a la seva atmosfera autèntica i al seu caràcter informal. A la llum natural que l’inunda de dia. I a la tènue il·luminació de la nit. A les seves teles que entapissen fins i tot el sostre. I per suposat, a les seves taules rodones que
conviden a reunir-se i a compartir. Un lloc amb l’essència de la Barceloneta on no hi podia faltar la terrassa i el jardí. Un gran restaurant, no només per la seva mida, sinó sobretot per servir en safata una experiència que es desitja repetir.

LA CUINA, A LA VISTA

A Maná 75 la cuina és gran i és oberta. Està integrada a l’espai i a la vista dels comensals. Igual que els 19 paellers que no deixen de fumejar. En ells, el fumet és la base per a les paelles i els arrossos. Sempre al punt, i sempre fidels al saber fer tradicional. Com la resta d’especialitats de la cuina mediterrània. Carns, peix, marisc i amanides. Tots elaborats amb producte fresc i de temporada. Plats per a compartir al voltant d’una conversa. Paelles que es converteixen en el centre de la reunió. O pica pica lleugers per amenitzar una celebració. Així és la gran cuina d’aquest restaurant en la Barceloneta.

EL LLOC, LA BARCELONETA

Un oasi de tranquil·litat en la Barceloneta del segle XXI. On trencaven les onades antigament. Una ubicació privilegiada i de fàcil accés. Al costat de l’emblemàtic hotel W i prop del passeig marítim i de la platja de Sant Sebastià. Al Passeig Joan de Borbó 101. Aquí està Maná 75.

 
 

08039 Barcelona, España

 
Call Now Button